30 Mayıs 2013 Perşembe

Kısa Bacakları Ve Uzun Gövdeleri Olanlara İşte Çözüm

Kimse mükemmel değildir: Top modellerin bile daha fazla veya daha az kusurları olabilir ama bunları gizlerler. Ama kısa bacaklı, uzun gövdeli olanların herhangi bir sorun olmadan uygulayabilecekleri çözümleri vardır.

Oranların Oluşturulması:

Eğer bir kadın olarak bacaklarınızın kısa olduğunu fark ederseniz bu eksikliği telafi etmek için uzun topuklu giyme şansınıza sahipsiniz. Fakat yorucu veya dışarılarda çalışanlar için uzun topuklu giymeleri mantıklı değildir. Çünkü bütün gün uzun topuklularla durmak yorucu onun için önceden kafanızda tasarlamanız gerekir neyin uygun olup olmayacağını. Bacaklarınızın daha uzun görünmesi için balerinler gibi 8 cm uzunluğunda dar çizme giyiniz.

Uzun Gövde İçin De Bir Çözüm Vardır:

Eğer vücudunuzun üst kısmının çok uzun olduğunu düşünüyorsanız hiçbir koşulda uzun ceket veya uzun yelekleri giymeyi düşünmeyiniz. Kısa montlar, kısa kazaklar kalça eklemlerinde olması her durumda daha iyidir. Dikkatler bacaklar odaklı olması gerekir böylece üst vücut dikkatini dağıtabilir.

Bu kurallara uyulursa şayet o zaman kısa bacaklar ve uzun gövdenin problemleri çözülmüş ve eksiklikleri telafi edilmiş olur. Böylelikle oranlar dengelenmiş olur. Tüm figür problemleri için genel kural: Parlak renklerden sakınmak! Kendilerine uygun giyinmezlerse modern görüneyim derken genç kızlar komik olabilir ama yetişkin bayanlar saçma ve can sıkıcı olarak görünürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder