22 Mayıs 2013 Çarşamba

Saç Köpüğü İle Saçlara Daha Fazla Hacim Kazandırmak ister misin?

Saça daha fazla hacim vermek için kadınların elinde pek çok farklı ürün bulunmaktadır. En sevilen hala saç köpüğü olup saça şekil verirken zenginlik verir.

İyi bir köpük saçın hacmini daha iyi katar. Ancak köpük köpüğe benzemez onun için bazı ürünler arzu ettiniz etkiyi vermez. Modern köpükler gerçekten çok yönlü olup hiçbir yapışkan hissi bırakmaz.

Köpüğün Doğru Kıvama Sahip Olması Gerekir:


İyi bir köpükte bulunması gerekenler ise saça daha fazla hacim vermek, saçın beslenmesini sağlamak, buklelere esneklik vermek veya boyalı saç rengini korumaktır. Şimdi saç dokusuna ve istenen etkileri elde etmek için köpüğün nasıl kullanılacağını açıklayacağım. Kullanmadan önce köpüğün iyicene çalkalamanız gerekir ki köpük daha iyi sonuç versin. Köpük iyicene çalkalandıktan ve kıvama geldikten sonra saça en iyi şekilde doğru doz oranında dağıtılabilir. Eğer çok özel bir stil olursa, köpük düzgün bir şekilde monte edilmelidir. Piyasada farklı güçlü olan ürünler var bunları siz kendiniz denemeniz gerekir ama denerken saçınızı sert yapmamasına ve daha esnek olmasına dikkat ediniz. En önemlisi saçlara uygun zamanda köpük sürülmesi çok önemlidir. Köpüğü saçlara kuru olarak uygulamayınız havlu ile kurutulmuş olması köpüğün daha iyi sonuç vermesine yol açar.

 İyi Dozajı Uygun Şekilde Kullanırsak


Tabii ki kuru saça biraz model vermek içinde biraz köpük kullanabiliriz. Bu dozu ne kadar kullanmamız gerektiğini ayarlamak için sacın uzunluğuna bağlıdır. Çok fazla köpük düz ve ince saçlarda zorun yaratabilir. Böylece saçlarda hacim kalmamış olabilir. Bu nedenle ilk önce az miktarda köpük kullanılmalı şayet yetmezse daha sonra tekrar uygulayabilirsiniz. Uzun saçlarda köpüğünün kullanmanın yolu aşağı yukarı iki limon büyüklüğünde veya bir golf topu büyüklüğünde köpük sıkabilirsiniz. Kısa saçlarda ise bir kere ceviz büyüklüğünde aralıklarla kullanabilirsiniz.

Farklı Stil


İlk önce havlu ile saçınızı kuruduktan sonra kendinize bir nokta belirleyip oradan başlamak şartı ile köpüğü sürünüz. Sakın saç kurutma makinesi ile kurutmayınız, ellerinizle saçınıza şekil veriniz.

Daha fazla hacim vermek için saç köklerinden saç uçlarına kadar eşit miktarda köpüğü dağıtınız. Saç havada kurutulduktan sonra bir saç fırçası ile dikkatli bir şekilde taranır. İsterseniz saçlarınızın daha hacimli olması için örneğin kafanızın arka tarafına da uygulayabilirisiniz. Eğer saç köklerinden saç uçlarına doğru sacınızı kuruturken bir fırça yardımı ile tararsanız daha uzun süreli bir şekillendirme elde edersiniz.

Elbet size en kısa zamanda zarif bir görünüm kazandırıyor. Bir kez ıslak saç şekillendirici köpüğü saçınıza dağıttıktan sonra saçınızı arkaya doğru tarayın ister daha sonra atkuyruğu ya da topuz yapabilirsiniz.

2 yorum:

  1. whats up www.sagliklisen.com owner discovered your blog via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your site http://insane-web-traffic.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website http://insane-web-traffic.com
    To your success your friend
    Jessica

    YanıtlaSil
  2. After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your www.sagliklisen.com website also need unstoppable flow of traffic...

    Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

    = = > > http://get-extreme-autopilot-traffic.com

    In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

    Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
    day!!

    And all it took was 10 minutes to set up and run.

    But how does it work??

    You just configure the system, click the mouse button a few
    times, activate the software, copy and paste a few links and
    you're done!!

    Click the link BELOW as you're about to witness a software that
    could be a MAJOR turning point to your success.

    = = > > http://get-extreme-autopilot-traffic.com
    Best regards
    Your friend
    Rebecca

    YanıtlaSil