20 Mayıs 2013 Pazartesi

Koyu Tenli Makyaj için İşte Yapılması Gerekenler

Koyu makyaj nasıl yapılır,koyu göz makyajı nasıl yapılır ?


Birçok kadın yüzünde koyu bir cilt tonunun olmasını ister. Güneşlenmekle genç bir cilde sahip olunur. Sıcak günlerde, parlak yaşam sevincini düşünmek sağlıklıdır. Herkes rakibinden bu bakımından farklı olmak isterler. Ancak Avrupa bölgesinde güneş eksik olduğundan sağlığa zararlı oldu halde solaryuma giderler. Bu olmamalıdır çünkü hala cildimizin doğal görünmesi için koyu renkli fondöteni ustalıkla sürebiliriz.

[caption id="attachment_17" align="aligncenter" width="300"]Makyaj İpuçları Makyaj İpuçları[/caption]

Kendi Cilt Tonunda Pudra:


Pudralar çok farklı formlarda olabilir örneğin kremli pudralar veya boncuk şeklinde olabilirler. Onlar düzensiz cilt tonunu telafi etmek, pürüzüz ve mat bir cilde sahip olmak için tasarlanmıştır. Birçok kadınlar koyu rengi tercih edip kalın uygulamak şartı ile kullanırlar ama bu cildi doğal gözükmesini engeller. En yakın doğal cilt tonunu eşleşen bir ürün seçmek ve bir fırça yardımı ile sürmek gerekir. Zaten mat olan cilt sürülen pudra ile koyu olur. Buna ek olarak ince bir tabaka halinde sürülen pudra çok daha doğal görünür.

Sağlıklı Bir Işıltı İçin Bronz Toz:


Astar sonrasında biraz bronz pudra uygulanabilinir. Sonucu bozulmaması için istenilen renkte ama kendi ten renginden daha koyu olmamak şartı ile seçilebilir. Bu koyu renk yanaklarda esas uygulanır. Ayrıca bronzlaştırıcı cilt parlak bir renk verdiği için tazelik ve sağlıklı görünür.

[caption id="attachment_18" align="aligncenter" width="300"]Sağlıklı Bir Işıltı İçin Bronz Toz Sağlıklı Bir Işıltı İçin Bronz Toz[/caption]

Koyu Göz Makyajı:


Doğal olarak koyu tenli kadınlar doğal olarak koyu bir göz alanı vardır. Kahverengi gözler, siyah kirpik ve kahverengi kaşları olanlar koyu bir cilt izlenimini teşvik eder. Koyu bir cilde sahip olmayanlar tabii boyanmalıdır. Siyah maskara yeteri derecede kirpikleri koyu ve uzun görünmesini sağlar. Yumuşak bir göz kalemi veya eyeliner ile göz çevresinde koyu bir dış hattı verilebilinir. Destekleyici olarak da koyu göz farı sürülebilinir.

Doğal Dudak Rengi:


Dudaklarınızın görünümünü için son rötuş yapılır. Koyu bir cilt için doğal pembe ya da kahverengi rujlar cilde daha uygun ve doğal görünüm olabilir. Tonu kendi dudak rengine uygun seçilmelidir. Ayrıca, birkaç ton koyu bir dudak kalemi ile dudakları çevreleyebilirsiniz. Böylece, doğal olarak koyu cilt mükemmellik kazanır.

[caption id="attachment_19" align="aligncenter" width="300"]Doğal Dudak Rengi: Doğal Dudak Rengi:[/caption]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder