23 Mayıs 2013 Perşembe

Ev Yapımı Saç Bakımı Önerileri

Can Sıkıcı Kepeğe Karşı Aspirin


Saçlarınızdaki kepekleri sadece kepek önleyici şampuanlar dökmüyor. Şayet evde kepek giderici şampuanınız yoksa o zaman aspirin size yardımcı olacaktır. Bunun için elinize bir dolu aspirini alın ve kırın, kırdığınız aspirinleri her zaman kullandığınız şampuanın içine atın. Saçlarınızı bununla yıkadıktan sonra kepeklerden arındığınızı göreceksiniz.

Parlak Saçlara Sirke- Limon Veya Meyve Sirkesi


Saçların ipeksi parlaklığı için iki litre ılık suya şarap sirkesi veya meyve sirkesi karışımı yapılır. Bu karışımı saçlarınızı durularken kullanılır. Sirkenin yerine limon da doğal olarak kullanılabilinir. Limonda saçların parlamasını sağlar.

Saçlarınız parlaklıktan yoksun ise kilerinizden sirke almalısınız. Size sirke yardımcı olacaktır. Şayet saçlarınız kuru ise bir çorba kaşığı sirkeyi saçınızı şampuanlıktan sonra durulama suyunun içine koyup saçlarınızı durulayınız. Sirke içindeki asit sayesinde saçlarınıza parlaklık, canlılık ve sağlıklı görünmesine neden olur.

1 yorum:

  1. benimde yoğun dökülmelerim vardı ve ne kullandıysam çare bulamadım. En son markette Biomen gördüm ve denemek istedim.Kullandığım ilk günden bu yana oldukça memnunum. Çok faydasını gördüm. her saç tipine göre ürünleri var ve her tip saç dökülmesinde etkili.Ekstra bakım yapmanıza gerek yok.

    YanıtlaSil