8 Mayıs 2013 Çarşamba

Bebek Kreminin Soğuk Algınlığına Yaraya veya İltihaplı Cilde Faydaları

Herkes soğuk algınlığının yan etkilerinkinden etkilendiğini bilir. Burnun sürekli çalışıyor mukoza duyarlıdır. Burun ve üst dudak arasındaki deri, yara kırmızı ve sürekli ağrılıdır. Soğuk algınlığının en geç ikinci veya üçüncü günü üst dudak açık patlar.Mendil ile ufak bir dokunuş küçük kanamalara yol açar.Bebek kremi gergin olan cilt bölgesine yararlıdır.Bebeğin yüzü için kullanılan açık kremler, yağlı çinko merhem-JOHNSON sadece klasik bir örnek olarak burada belirtilir.Bu merhem çok sert ve hafif sarımsı  genellikle içinde bir parfüm yoktur.Çinko bebeğin sadece alt kısmının iyileşmesi için değildir.Yaraların iyileşmesini de teşvik eder.

Akşam yatmadan önce etkilenmiş cilt bölgelerine eincremt kalın olarak havayı temas etmeyecek şekilde sürülmelidir. Böylece uyku sırasında ortaya çıkan ciltteki kızarıklığa neden olan salgıyı engellemiş olunur. Tedavinin ilk sabahında önemli ölçüde cildin tahrişini ve kızarıklığını azaltır.

Soğuk algınlığı bilinen tedavi ile 14 gün sürer ama kızarmış acıyan burun sadece iki veya üç gün kalın bebek kremin sürülmesi ile en azından önemli ölçüde yok olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder