30 Mayıs 2013 Perşembe

Kendinize Uygun kıyafetlerle İnce Görünebilirsiniz

Birçok kişi bugünlerde kendi figürleri ve görünümlerinden memnundurlar. Zayıf insanlara kendilerini zayıf göstermeleri için kilo vermek o kadar kolay değildir. Eğer kalça üzerinde birkaç ekstra kiloları olsa bile gene kendilerini zayıf görmek isterler. Doğru kıyafetlerle bu sorun değildir.

Siyahın Zayıf Göstermesi Yeterli Değildir:

Prensibi iyi bilinmektedir: Siyah Zayıf Gösterir. Ayrıca kendi içinde doğru, ancak evrensel bir çözüm değildir. Diğer renkler de dar görünebilir. Ancak, geniş bir alanda güçlü parlak renkler veya ışıltılı kumaşlardan kaçınmalısınız. Bu çirkin sorunları çözmek için oldukça aksesuarlar kullanılmalıdır. İdeal olan daha yumuşatılmış renkler, hatta ton –on –ton kıyafetler daha zayıf bir siluet için sağlar.

Desen Ve Yatay Çizgilere Dikkat:

Ayrıca desen büyük bir rol oynamaktadır. Büyük ölçekli desenlerden ve yat çizgilerden kaçınılmalıdır çünkü sadece geniş görünebilir. Öte yandan uzunlamasına şeritler ince ve genellikle uzun görünüyor. Sorunlu alanları çok iyi gizler.

Giyside Renk Ve Biçim:

Sadece desen ve renk önemli değildir. Aynı zamanda elbisenin kesiştiği optik hareket üzerinde büyük etkisi vardır. Özellikle geniş ve olabildiğince uzun giysilerin sorunlu alanlarını gizlemenin zor olduğunu genellikle duyar ya da okuruz. Böylelikle daha çok geniş ve şekilsiz görünüm elde etmiş oluruz. Ancak kıyafet vücuda çok dar olmaması gerekir. Çok uzun ceket ya da gömlek de olmamalı ancak ideal bir uzunlukta tipine göre olmalıdır. İdeal bir kıyafet seçimi ile sorunlu bölgeleri kapatılabilir ve uyum sağlanmış olabilir.

Genel olarak hep siyahın üzerinde durulmamalıdır zayıf gösterecek diye. Önemli olan kıyafetin iyi oturması ve tipine göre uyum içinde olmasıdır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder