24 Mayıs 2013 Cuma

Sivilceler İçin Bitkisel 3 Pratik/Etkili Ev İlacı

Elbette sivilce için bazı ilaçları denemişsinizdir. Biz size doğal tedavi için ev ilaçlarının yararlı bir neden olduğunu ve pozitif düşüncesini açıklayacağız. Onların nadiren yan etkileri vardır. Cildinize faydalı ve değerli besinler içerir. Aşağıda lekelenmiş bir cilt tedavisine yardımcı olabilmek için 3 ev ilaçlarını sunmak  istiyorum . Bu yazının sonunda kalıcı olarak cilt sorunu çözmeğin nasıl mümkün olduğunu göreceksiniz.

1-Ev İlaçları- Sivilce Tedavisinde Aloe Vera:


Tıbbi bitki olan Alloe Vera’nın içinde yüzden fazla maddeler vardır. Etkileşimleri sağlık yönünden sorumludur. Etkilenen lekelerin antiseptik etkisine bağlı olarak temizlenir. Bu Aloe Vera aynı zamanda nemlendirdiği için cildinizi besler.Aloe Vera harici ve dahili acısından kullanılabilir.

Bir aloe vera ürünü satın alırken birinci sınıf kalitede olması için dikkat edilmelidir. Süpermarkette hazır yiyecekler ve meyve sularının içinde az miktarda aloe vera içerdiğinden dolayı düşüktür. Bazı dükkânlar da bir hafta buzdolabının içinde alüminyum folyo ile sarılı taze yaprak siparişi edebilirsiniz. Bu size yaprağın kesip içinden çıkan jelli sivilce üzerine sürebilirsiniz. Hata bu jelli salata ile karıştırıp da sivilceye uygulayabilirsiniz.

[caption id="attachment_86" align="aligncenter" width="225"]Aloe Vera Aloe Vera[/caption]

2-Ev İlaçları- Sivilce Tedavisinde Bach Çiçek:


Bach Çiçeğini adı keşfeden Dr Edward Bach dan geliyor.O Bileşik Devlette insanların enerjilerini etkileyen 38 bitki buldu.Ona göre anayasa hastalıklar ve zihinsel hastalıklar birlikte takılırlar.Böylece Bach Çiçek zihinsel durumunu etkiler ve aynı zamanda fiziksel durumunu da iyileştirir.Bach çiçek bireysel ortalama ile karıştırılır.Bu karışımın içinde kişinin mevcut ruhsal durumunu eşleşen çiçekler vardır.Alternatif uygulayıcısı kullanarak sizin için özel karışımı günlük birkaç hafta sağlayabilirisiniz. Harici kullanımı için Rescue merhem önerilir. Merhem etkilenen bölgelere ince uygulanmalıdır.

3-Ev İlaçları- Anti Akne Maddeleri Bal:


[caption id="attachment_87" align="alignleft" width="225"]Anti Akne Maddeleri Bal Anti Akne Maddeleri Bal[/caption]

Sivilce için başka bir ev ilacı olan bir yolda baldır. Bal hem anti-enflamatuara hem de anti-bakteriyelle sahiptir. Cilt için kaliteli bal satın almalısınız. Bu bal herhangi bir kimyasal madde içermediğine sadece doğal olduğu anlamına gelir. Örneğin balla bir banyo hazırlayabilirsiniz: Yüz gram Bal ile üççeyrek litre sütle karıştırabilirsiniz. Karışımın çözülmesi için karışım ısıtılır.Bu karşımı daha sonra banyo suyun içine ilave ediniz.

 

 

SİVİLCELERDEN KALICI KURTULMAK İÇİN EV İLAÇLARI MI?


Ev ilaçları cilt sorununu hafifletmek için yardımcı olacaktır. Şu anda size kısa vadeli başarı için doğal kaynaklardan söz ediyoruz. Eğer uzun vadeli sağlıklı bir cildinizin olması için “ Artık Sivilce “ rehber kitabını tavsiye edebiliriz. Bu kılavuz ile adım adım sonsuza dek sivilcelere veda edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder