10 Mayıs 2013 Cuma

Kırılgan ve Kuru Saçlara Parlaklık ve Hacim Vermek - Saç Bakımı

Kuru, kırılgan saçları kolayca birkaç el yardımı ile giderilebilir. Duyarlı kuru saçlara kalıcı parlaklık ve hacim vermek için birçok ev kadınlarının hileleri vardır. Yakında, her kadın sorunun yılın hangi zamanlarında saçının havlardan dolayı kuruduğunu, mat ve donuk olduğunu tahmin eder. Şayet saçlarınız yıpranmış ise kuaföre gitmeniz kaçınılmaz olmuştur. Onun için önceden cansız saçlarınızı kestirmeniz lazım. Kuaförün uygulayacağı yeni saç kesimine uyacaksınız.

Kuru Saçların Dökülmemesi İçin Kurutmanın Yolları


Kışın sık sık saçlara tedavi yapılması gerekir. Şayet kırılmış olan sacları kurutmaya çalışırsanız daha da kötü olur.Saçlar artık statik yüklü ise kolayca zeytin yağı ve limon kürü ile nemli saçınıza parlaklık ve yumuşaklık vermesi için masaj yapabilirsiniz.Her evde,bu gıdalar mevcut tur olmazsa dahi süpermarkette bunları bulmak çok kolaydır.Zeytinyağı ve limon bakımı ile saç yapısını düzeltir ve eskisi gibi buklelere kavuşabilirsiniz.Bunun için sadece on dakikanızı ayırmanız ve iyicene ılık su ile durulamanız gereklidir.

Kırılgan Saçlara Hacim Vermek


Saç bir gün sonra gerçekten kuru olduğu için sacınıza şampuanladıktan sonrada stil vermeye değmez. Saçlarınızı mümkün olduğunca kendi kendine kurumasına bırakın şayet fönle kurutmanız bile gerekirse düşük ısıda aralıklarla kurutun.Fönle kurutmak saçların zarar görmesine neden olur.Acele kurutulması gerekiyorsa da çok düşük derecede kurutun.Kurutma yöntemi saçların uzama yönüne göre on beş dakikalık aralıklarla yapılır.Saçınız nemli iken saç örgüsü veya topuz yaparsanız saçınızdaki basınç noktaları saçın hacmini kaybeder.Saçın yapışkan olmaması için, şeklini korumak için ilk önce saçın yıkandıktan sonra açık kalması önerilir.

Son olarak Tülin Şahin Fön nasıl çekilir ve Saç bakımı Videosu :
http://www.youtube.com/watch?v=2ds34p9-OeQ

8 yorum:

  1. sdagutbhmjlmjtfo, frvkjenwva , [url=http://www.cxcptmxglj.com/]pwohsuacjw[/url], http://www.xqygaftluq.com/ frvkjenwva

    YanıtlaSil
  2. jcgoltbhmjlmjtfo, http://www.patbhwbyul.com/ orkjmeuvml

    YanıtlaSil
  3. zepeutbhmjlmjtfo, http://www.vfvxaosbsq.com/ eeqhneuwbc

    YanıtlaSil
  4. pbportbhmjlmjtfo, http://www.fjhbfqktlw.com/ cpevqdvnqp

    YanıtlaSil
  5. okruwtbhmjlmjtfo, http://www.umpcpfkfiz.com/ egxacabhne

    YanıtlaSil