5 Mayıs 2013 Pazar

Bir Gecede Sivilcelerden Kurtulun-Sabahları Cildi Temizlemenin 5 Yolu

Bir Gecede Sivilcelerden Kurtulmanın Yolları-Sabahları Cilt Bakımı İçin Yapılması Gereken 5 adım


Yüzümüzdeki sivilceleri uzun zamandan beri görmesek ne kadar da harika bir duygudur değil mi? Birde bir akşam aynanın karşısına geçip eyvah sivilce var demesi var …Uzun zamandan beri gözükmeyen sivilce gene çıkmış. Tamda ertesi günü önemli iş görüşmesi varken çıkar bide.
Bu şey nasıl olursa olsun gitmesi gerekir.Ama nasıl gidecek? Gerçekten doğru mu bir gecede sivilcelerin gittiği?
Efsane yada gerçek ? Biz size acil durumlarda 5 yolla sivilcelerden kurtulmanın yolarını göstereceğiz.

[caption id="attachment_13" align="alignnone" width="300"]Sivilcelerden Uzak Durmanın 5 Yolu Sivilcelerden Uzak Durmanın 5 Yolu[/caption]

Bir gecede sivilcelerin yok olması için 5 yolu:


1-Sivilceleri sıkmamak


 

[caption id="attachment_14" align="alignleft" width="300"]Sivilceleri sıkmak cildinizde kalıcı lekeler bırakmanıza en büyük etkendir. Sivilceleri sıkmak cildinizde kalıcı lekeler bırakmanıza en büyük etkendir.[/caption]

Geleneksel bir ölü metot olan ve herkesin bildiği, sivilceleri sıkmak.Sivilce yok olur ama ertesi gün kırmızı bir leke kalır buda sivilceden daha kötü görüntüye sahiptir.Sivilceleri sıkmak kalıcı izlere ve lekelere sebep olur.En doğru tavrın sivilcelerinize hiç dokunmamak olduğunu unutmayın.Şayet iltihap derinde ise onu çıkartmak için kuvvetle sıkmak,daha derin kaçmasına,daha uzun müddet ve daha büyük boyutta devam etmesine,hatta iz bırakmasına sebep olur.Bu hareketinizle enfeksiyonu çevredeki diğer gözeneklere de bulaştırmış ve yeni sivilcelerin oluşumuna zemin hazırlamış olursunuz. Gerekirse güzellik uzmanları bunları uzmanlık ile yok edebilirler.

2-Sivilceniz henüz çıkmadan yok edin:


Yüzünüzde çıkmak üzere olan bir sivilce fark ederseniz,hemen ince bir kumaş ya da kağıt havlunun içine sardığınız buz küplerini o bölgeye bastırın.Biraz kil maskesi alarak tam o bölgenin üzerine sürün. 30 dk.bekletin.

3-Sivilce gece boyunca gitmez ama kapatabilirsin:


Kulağa komik gelebilir ama güzel bir metottur.Bunu için bir tane kapatıcı lazım. Kapatıcı kalem ile sivilcenin üstüne dikkatli bir şekilde sürülür böylece kızarıklık nötralize edilir. Bu yöntemle sivilce görünmez olabilir ,büyük sivilcelerde bu durum pek işlemez zaten sadece kapatabilirsiniz ama yok edemezsiniz.

4-Gece ev ilaçları ile sivilceden kurtulmak:


Eski ilkel insanlar ve onların alışkanlıklarına bakarsak doğadan buldukları malzemelerle ilaçlar yaparlarmış.Kendi cilt tiplerine göre en uygunu hangisi iyi gelirse onu sürerlermiş.Onun için evdeki malzemlerle cildimize hangisi daha iyi geleceğine hangi cilt tipine sahip olduğumuzu bilmemiz lazım. Böylece evdeki malzemelerle sivilcelerin yok olmasını sağlayabiliriz.(Büyükanne, büyükbabalarımıza danışmakta fayda var)

5-Sivilce için kimyasal ürünler:


Kozmetik sektöründe herhangi bir eczaneden satın alabileceğiniz sivilce için bir ürün yelpazesi gelişmiştir.Birçoğu uzun vadeli ve sivilcelerin kalıcı olarak gitmesini istiyorsa kendisine dikkatli uygun test yapması lazım. Lütfen bi uzmana danışmadan buna karar vermeyelim. Bi doktor tavsiyesi ile kimyasal ürünler kullanalım. Bir firmanında dediği gibi: en değerli giysimiz cildimiz :)

Güzel Bir Cilt - İnsanların Gerçek Sırrı


Evet, bir gecede sivilceden kurtulmanın yolu vardır.Ama sivilcenin bir daha oluşmaması için hiçbir zaman kalıcı bir çözüm bulamazsınız.Sivilcelerle yaşamanın bir yolu vardır.Başarılı bir şekilde insanların hayatında sivilce ile yaşamanın gerçek sırrı bir mucizevi ilaç veya bir anti-sivilce kremi bulması değildir.Bir sivilce ile yaşamanın anahtarı şudur:Hayatınızda sivilcelere önem vermeyin,rutin alışkanlıklarınıza sivilceleri görmeden ve davranışlarınızı yasaklamadan yapmaya devam edin.Sivilceler size bir sorun teşvik etmesin hayatınızı karatmasın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder