23 Mayıs 2013 Perşembe

Hangi Saç Kurutma Makinesi Saç İçin Gerçekten Uygun?

Saçlar kadınların görünüm açısından önemli bir noktadır. Böylece saçları her zaman bakımlı ve güzel olması için korumamız gerekir. Tabii ki saçların bakımı için farklı bakım kremleri be saç kremleri vardır ama uygun bir bakım genellikle fön ile başlar.
Saçalar hiçbir zaman çok sıcak ile fönlenmez. Tabii ki en yüksek seviyede saçları kurutmamak önemlidir. Sıçak hava dalgası ile sacın hızlı bir şekilde kurumasını sağlar. Ayrıca saç kurutma makinesi saçtan 20 cm uzaktan tutulmalıdır.

Hangi Makine Seçmeliyim?

Hatta fön seçiminde de büyük farklılıklar bulunmaktadır. Kesinlikle indirim mağazalarından satın almamalısınız. Bu indirimden alınan saç kurutma makineleri saçlara zarar verdiği gibi sağlık açısından da zararlıdır. Bazı testlerde saç kurutma makinesinin kablosunun kopmasından dolayı makine yanıyordu. Bunu için markalı saç kurutma makinesinin kullanılması gerekir. Fakat bu aynı zamanda çok pahalı olmasına da gerek yoktur. Ancak, biraz daha yüksek fiyatta sahip profesyonel saç kurutma makinesi de vardır. Daha çok profesyonel saç kurutma makineleri için test. Nette görebilirisiniz. Tabii ki her markette bu test denemesi yapılması mümkün değil. Bu demek değildir test yapılmayan saç kurutma makineleri kötüdür diye. Ancak bazı markalar markalar rehberliğinde farklı kalitede cihazlar aynı düzeyde olurlar. Ayrıca farklı teknolojiye göre dayanaklı olabilirler.

İyon teknolojisi bir süredir piyasada zaten. Bu saça diğerlerine göre daha parlaklık ve hacim verir. Bu sadece kısmen çeşitli test ile teyit edilmiştir. Parlaklık ve hacmi daha iyi belirtmek için görülmüştür. Buna ek olarak saçın yumuşak olduğunu hissedilir. Bu teknoloji su damlacıkları iyonlarını bölmek ve saçların hızlı kuruması için tasarlanmıştır. Ancak iyon teknolojisi, ana reklam ortamının bir statik elektriğe karşı etkilidir. Bu iki nokta cihaza bağlı olarak farklı idi.


Sonuç:

Hangi cihazın size uygun olacağını siz kendiniz karar vereceksiniz. Ancak her zaman test edebileceğiniz ve güvenebileceğiniz bir markayı seçmeniz en doğrusu. En son teknoloji için gerçekten faydaları olabilir, ama mutlaka para için en iyi değeri sunmayabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder