29 Nisan 2013 Pazartesi

Doğal Selülit Kremi - Portakal Renge Sahip Pürüzsüz Cilt İçin

Portakal renge sahip pürüzsüz cilt için yapılması gerekenler.

Birçok kadın sorunun kalçada,uylukda veya üst kollarında olduğunun farkında.Cildinizi yaşlı ve çirkin görmemeniz için selülitte karşı önlem almanız lazım.


Teninizin portakal renge sahip olması için düzenli soğuk duş almanı gerekir

Selülitin oluşmaması için bir çok tavsiyeler olabilir. Bu nedenle hiç kimse günlük vücut bakımını aksatmaması lazım. Vücudunuza soğuk su tutarak kan dolaşımını hızlandırabilirsiniz.

Selülite Karşı Kahve Telvesi

Selülite karşı mücadele etmek için basit bir yöntem olan kahve telvesi vücuda uygulanır. Eczanelerde pahalı kremleri satın almak yerine içtiğimiz kahve telvesini vücudunuza sürerek eve de ekonomik acıdan  katkıda bulununur.Kahve telvesini vücudunuza sürerek peeling yaptıktan sonra soğuk duşla vücudunuzu temizlersiniz. Sadece haftada iki kez bunu uygulayarak vücudunuzdaki selülitin iyileştiğini göreceksiniz. Kahve telvesini ayaktan yukarıya doğru masaj yaparak sürmeniz gerekir.
Selülite Karşı Kahve Telvesi

Çip Patates İle Tenimiz Portakal Rengine Kavuşabilir

Kahve telvesi ve soğuk duştan sonra selülitte iyi gelen özellikle genç bayanların kullandıkları çiğ patateste kendisini kanıtlamıştır. Bunun için çiğ patatesi soymamız ve ince dilimler halinde kesmemiz gerekir.Selülitli bölgeye ince dilimlenmiş patatesleri koyun ve bir bez ile kapatın. Şayet patates dilimlerini yatmak için bir sorun görürseniz streçlede sarabilirsiniz. Patatesler bir saat kaldıktan sonra cilde idrar söktürücü ilaçlar  gibi fayda sağlar. Sürülen çiğ patatesleri temizlemek için soğuk sudan faydalanılınır.Selülitlerin yok olması için sadece birkaç dakikaya ihtiyacınız var. Mücadele sonucunda selülitlerin yok olduğunu göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder